понеділок, 04 січня 2016 14:08

У Києві озброєний чоловік напав на поліцейського

У Києві озброєний чоловік напав на поліцейського
Фото: ГУ НП

П'яний чоловік у Києві напав на поліцейського.

Як йдеться у повідомленні управління Нацполіції опівночі 4 січня правоохоронці прибули за викликом до столичного ресторану, де сталася бійка із застосуванням зброї, у результаті якої поранення отримали двоє осіб.

"Сварка виникла між товаришами, коли ті вийшли із ресторану. Почалася бійка, в ході якої один із них дістав пістолет та вистрілив двом особам у шию та тулуб відповідно", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник з місця пригоди зник. Однак під час перевірки прилеглої території правоохоронці виявили та затримали стрілка у парку неподалік. У нього вилучили пістолет, два магазини та балаклаву.

"Всі учасники бійки тривалий час не могли заспокоїться та вели себе агресивно. 38-річний чоловік несподівано підбіг до працівника поліції, який опитував свідків, збив правоохоронця з ніг та почав бити його ногами. Дебошира доставили до управління поліції. Із кишень його куртки вилучили пістолет і майже три десятки набоїв", - повідомляють у відомстві.

В обох випадках речові докази направили для проведення експертизи. За попередніми висновками, вилучена зброя – травматична.

Зараз ви читаєте новину «У Києві озброєний чоловік напав на поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути