Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 08:53

У Євпаторії чоловік при співробітниках міліції вистрибнув з п'ятого поверху

У Євпаторії чоловік при співробітниках міліції вистрибнув з п'ятого поверху

В Євпаторії чоловік у присутності співробітників міліції вистрибнув з п'ятого поверху і розбився на смерть.

Як повідомили в МВС, 22 березня в Євпаторійський міськвідділ міліції надійшла явка з повинною від раніше неодноразово судимого жителя Євпаторії.

Громадянин повідомив про скоєну ним у Євпаторії в лютому крадіжку з автомобіля. За словами чоловіка, ним був викрадений DVD-програвач і барсетка, в якій було 350 грн.

У ході перевірки отримана інформація підтвердилася. Була встановлена ??особа потерпілого - власника автомобіля, з якого була здійснена крадіжка. Потерпілий повідомив, що раніше за даним фактом у міліцію він не звертався з огляду на свою зайнятість.

У ході подальшої перевірки явки з повинною громадянин добровільно видав речові докази скоєної ним крадіжки (DVD-програвач і барсетку), які зберігалися у нього за місцем проживання.

Крім того, громадянин повідомив про те, що за місцем проживання його родички в Євпаторії перебувають інші речі, які він викрадав з автомобілів на території міста протягом 2011 року і запропонував їх видати.

"Коли громадянин у присутності співробітників міліції увійшов до квартири своєї родички, він несподівано розкрив балконні двері і вистрибнув з балкону. Квартира розташована на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку", - повідомили в МВС.

Судово-медичним експертом була діагностована смерть людини в результаті падіння з великої висоти. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, був проведений огляд трупа, опитані свідки.

За наявною інформацією загиблий проходив реабілітаційну програму з позбавлення від наркозалежності. У даний час за даним фактом проводиться службова перевірка.

Нагадаємо, що у квітні минулого року з вікна 5-го поверху Харківського міського управління УМВС в Харківській області також випав чоловік.

Перед цим, у тому ж Харкові, затриманий харків'янин, втікаючи від знущань правоохоронців, вистрибнув з вікна третього поверху райвідділу.

Чоловік все ж вижив. Він заявляє, що його били і погрожували зґвалтувати, тому він виріши, що краще вже смерть.

Схожий епізод мав місце і у Миколаївській області. У ході проведення оперативно-слідчих заходів, в будівлі відділу по боротьбі з торгівлею людьми, один з підозрюваних - священик, побачивши свою жертву в супроводі міліціонерів спробував покінчити життя самогубством, вистрибнувши з 4 поверху. Медикам вдалося врятувати життя підозрюваному.

Зараз ви читаєте новину «У Євпаторії чоловік при співробітниках міліції вистрибнув з п'ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути