понеділок, 10 січня 2011 14:28

На Харківщині черговий затриманий вистрибнув з четвертого поверху відділу міліції

На Харківщині черговий затриманий вистрибнув з четвертого поверху відділу міліції

У Харківській області в Лозівському міськвідділі міліції чоловік, викликаний для перевірки інформації про незаконне зберігання наркотиків, вистрибнув з четвертого поверху. Він залишився живий.

Як повідомили в міліції, 39-річний житель міста Лозова та його 37-річна співмешканка були запрошені в неділю в міський відділ міліції. Правоохоронці перевіряли оперативну інформацію про незаконне зберігання наркотиків. Чоловік увійшов до кабінету і майже відразу ж вистрибнув з вікна.

"Співробітники міліції намагалися не дати чоловікові вистрибнути з вікна. Однак, все відбулося дуже швидко, і чоловік все ж вистрибнув з вікна. У цей час на 4-му поверсі перебували інші цивільні особи, що були у міськвідділі з інших питань, і вони засвідчили, що ніяких недозволених методів до чоловіка не застосовувалося ", - повідомив заступник начальника ГУМВС України в Харківській області Андрій Стародубцев.

За даним фактом проводиться перевірка Лозівською міжрайонною прокуратурою та інспекцією з особового складу управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Харківській області.

За зовнішніми ознаками чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння, зазначили в міліції. Його зразки крові направлені на експертизу.

Нагадаємо, що у квітні минулого року з вікна 5-го поверху Харківського міського управління УМВС в Харківській області також випав чоловік.

Перед цим, у тому ж Харкові, затриманий харків'янин, втікаючи від знущань правоохоронців, вистрибнув з вікна третього поверху райвідділу.

Чоловік все ж вижив. Він заявляє, що його били і погрожували зґвалтувати, тому він виріши, що краще вже смерть.

Схожий епізод мав місце і у Миколаївській області. У ході проведення оперативно-слідчих заходів, в будівлі відділу по боротьбі з торгівлею людьми, один з підозрюваних - священик, побачивши свою жертву в супроводі міліціонерів спробував покінчити життя самогубством, вистрибнувши з 4 поверху. Медикам вдалося врятувати життя підозрюваному.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині черговий затриманий вистрибнув з четвертого поверху відділу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути