четвер, 20 квітня 2017 17:27

Троє школярів намагалися зґвалтувати другокласницю

Троє школярів намагалися зґвалтувати другокласницю
8-річну школярку намагалися зґвалтувати троє однокласників ФОТО: 7kanal.com.ua

У селі Конопляне Іванівського району Одещини троє другокласників намагалися зґвалтувати школярку.

Про це повідомив "7 канал".

"Хлопці затягнули однокласницю в туалет. Хотіли її там роздягнути. Школярі розповіли батькам. А ті забили тривогу. Стурбовані батьки звернулися до журналістів, аби про цей інцидент не замовчували. Зі слів однокласників, перелякану Кіру відразу забрали зі школи. Директор робить вигляд, що нічого не сталося. Михайло Анатолійович на цій посаді 43 роки і "виносити сміття" з хати не в його стилі. Більше того, інцидент прокоментував як дитячі ігри. Педагог по культурній роботі Юлія Анатоліївна розповіла, що ця трійця хлопців некерована. Учні взагалі не піддаються ніякому впливу. На уроках ведуть себе жахливо, роблять, що завгодно. Неодноразово збирали батьківські збори. Однак результату ніякого. Після цього випадку кривдники до школи не прийшли. Самі вони з неблагополучних родин. Їм по 8 років. Кіру після цієї ситуації перевели до іншої школи, в сусіднє село", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річну дівчину серед білого дня зґвалтували у під'їзді

У Солом'янському районі столиці на території приватного загальноосвітнього навчального закладу "Кияночка" зґвалтували 3-річну дівчинку. Дитина розповіла мамі про "дядю". Дівчинку з ушкодженнями доставили в хірургічне відділення однієї зі столичних лікарень. Хоча співробітники навчального закладу в поліцію не зверталися. Як вихователі не додивилися чи випустили з поля зору дитину - велике питання. Нині правоохоронці встановлюють причетність співробітників навчального закладу до цього інциденту. У поліції не кажуть, чи відкриватимуть кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Троє школярів намагалися зґвалтувати другокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути