пʼятниця, 22 травня 2020 15:43

Щойно повернувся з фронту: побратими розповіли про вбитого під Житомиром військового

Щойно повернувся з фронту: побратими розповіли про вбитого під Житомиром військового
Одним з убитих рибалок на ставку в Новоселиці Попільнянського району на Житомирщині виявився старший сержант Віталій Вульчин. Фото: facebook.com/RapidReactionBrigade

Одним з убитих рибалок на ставку в Новоселиці Попільнянського району на Житомирщині виявився старший сержант Віталій Вульчин.

Він зовсім недавно повернувся з фронту, де пробув останні 8 місяців. Про це повідомило командування Бригади швидкого реагування Нацгвардії у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство на Житомирщині: брат підозрюваного виклав несподівану версію подій

"Він щойно повернувся з фронту, де вісім місяців обороняв нашу країну від маріонеткових бойовиків і кадрових військових сусідньої країни. Пройшов запеклі бої на Світлодарській дузі, де смерть щодня дихала йому у спину, а страшна трагедія підкралася на мирній землі. Його було застрелено уві сні, коли був на заслуженому відпочинку зі своїми друзями. Ми висловлюємо щирі співчуття родині Віталія Вульчина, його рідним і близьким. Він завжди залишиться в наших серцях", - сказано в повідомленні.

У бригаді додали, що уважно спостерігатимуть за перебігом справи. Сподіваються на справедливе покарання для вбивці.

Стрілянина сталася 22 травня, близько 1:00, біля приватних ставків. Восьмеро друзів – військові та волонтери – приїхали в гості до давнього товариша, орендаря ставків 58-річного Анатолія Захаренка. Останній під час раптового конфлікту застрелив сімох із гостей. Одному вдалося втекти та викликати поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Щойно повернувся з фронту: побратими розповіли про вбитого під Житомиром військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути