середа, 20 листопада 2019 07:42

Сина екс-президента вбили під час лекції

Сина екс-президента вбили під час лекції
Під час читання медичної доповіді в одній із клінік Берліна вбили лікаря 59-річного Фрітц фон Вайцзеккера. Він – син колишнього президента Німеччини. Фото - Deutschland_BRD/Twitter

19 листопада під час читання медичної доповіді в одній із клінік Берліна вбили лікаря 59-річного Фрітца фон Вайцзеккера. Він – син колишнього президента Німеччини Ріхарда фон Вайцзеккера.

Фрітц був головою відділення внутрішньої медицини приватної берлінської клініки, розташованої біля Шарлоттенбурзького палацу, повідомляє DW.

Він читав доповідь у своїй клініці перед 20 слухачами У цей момент на нього напав чоловік, який знаходився серед глядачів, і завдав смертельного ножового поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син директора льонокомбінату помер в реанімації

Під час нападу серйозні травми отримав також один зі слухачів лекції, який намагався захистити фон Вайцзеккера. З важким пораненням чоловіка госпіталізували.

Поліції вдалося затримати підозрюваного. Його мотиви поки невідомі.

У Києві жорстоко вбили місцевого бізнесмена і сина колишнього народного депутата, а також соратника колишнього мера Києва Леоніда Черновецького 40-річного Дмитра Ржавського. Чоловікові погрожували розправою, вбили на роботі. Його знайшли в калюжі крові.

Зараз ви читаєте новину «Сина екс-президента вбили під час лекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути