понеділок, 02 липня 2018 17:03

Перерізане горло і вени: сина екс-нардепа знайшли в калюжі крові

Перерізане горло і вени: сина екс-нардепа знайшли в калюжі крові
У Києві вбили місцевого бізнесмена і сина колишнього народного депутата 40-річного Дмитра Ржавського. Фото - Facebook Олександра Ржавського

У Києві жорстоко вбили місцевого бізнесмена і сина колишнього народного депутата, а також соратника колишнього мера Києва Леоніда Черновецького 40-річного Дмитра Ржавського.

Чоловікові погрожували розправою, вбили на роботі. Його знайшли в калюжі крові, повідомив у Facebook екс-нардеп Олександр Ржавський.

"Наш старший син загинув. Його вбили страшним варварським способом. Він, вмирав вдень у калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови. Сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози тільки слова", - повідомив екс-депутат.

Також Ржавський розповів, коли востаннє бачив сина живим.

"Ми обнялися на прощання. Цілуючи його в щоку, я відчув вологу. Звичайно, це був дощ, але відчуття виявилося пророчим. Після його від'їзду, ми ще багато і часто говорили по телефону, але це були наші останні обійми. Повернувшись з поїздки, я вже через кілька днів поїхав знову, але з Дімою не побачилися, вирішуючи справи, які накопичилися за час від'їзду. Я знав від нього про його проблеми і що надходили йому погрози, але навіть не міг уявити, наскільки це серйозно ", - додав Ржавський-старший.

У чому полягали погрози і хто погрожував, Олександр Ржавський не повідомляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотивів немає: в поліції розповіли подробиці смертельного нападу на ромку

59-річний Олекса́ндр Ржа́вський був депутатом Верховної Ради ІІІ скликання – з 1998 по 2002 роки. Двічі брав участь у виборах президента – 1999 та 2004 року.

Президент корпорації "Корал". Окрім Дмитра має ще трьох дітей – 29-річного Олександра, 23-річного Олексія та Алісу, 20 років.

Дмитро Ржавський - батько шістьох дітей, навчався за кордоном, у Києві мав свій бізнес. Його мертве тіло знайшли на території бази, яку орендує його фірма "Бліц-інвест", що займається виробництвом гідроізоляції. Йому перерізали горло і порізали вени канцелярським ножем, який знайшли поруч.

Поліція почала розслідування вбивства, але не виключає, що це могло бути і самогубство.

Зловмисники взяли в заручники 32-річного бізнесмен та вимагали його майно. Йому вдалося втекти та звернутися до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Перерізане горло і вени: сина екс-нардепа знайшли в калюжі крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути