середа, 20 березня 2019 18:16

Суд виніс вирок чоловікові, який влаштував смертельну бійку в центрі Полтави

Суд виніс вирок чоловікові, який влаштував смертельну бійку в центрі Полтави
Микиті Миронову дали 13 років за бійку у центрі Полтави. Фото: poltava.to

Октябрський районний суд Полтави виніс вирок Микиті Миронову, який завдав смертельних ударів 24-річному чоловікові минулої осені біля нічного клубу "Грамофон" у центрі міста.

Неодруженому та раніше несудимому студенту 2-го курсу Харківського національного університету міського господарства дали13 років ув'язнення, пише poltava.to.

Нагадаємо, 5 листопада торік біля нічного клубу "Грамофон" сталася бійка, внаслідок якої 24-річний житель Чутівшини помер. Загиблий Владислав Дряпак мав дружину і двох дітей.

Відповідно до Єдиного державного реєстру судових рішень, опівночі 5 листопада 20-річний Микита Миронов із друзями прийшов до нічного клубу "Грамофон". Близько 3:40 біля виходу з клубу побачив свого знайомого разом із Владиславом Дряпаком. Між ними виникла суперечка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову сільської ради знайшли застреленим у перевернутому авто

Владислав Дряпак, щоб уникнути конфлікту, пішов у приміщення закладу, але Микита Миронов наздогнав його та декілька разів вдарив кулаками у голову та руки. Охорона нічного клубу попросила всіх вийти. Надворі обвинувачений раптово підійшов з-за спини до Дряпака та обхопив його обома руками за тулуб. Потім миттєво підняв вгору та застосував "спеціальний прийом особливо-руйнівної дії "кидок через спину" — з раніше наданим прискоренням перекинув його через спину і вдарив головою та шиєю об тротуарну плитку. За годину чоловік помер у лікарні.

У групі Instagram "Підслухано у Полтаві" місцеві та знайомі постраждалого активно обговорюють подію та розшукували свідків. Виявляється, у чоловіка залишились 20-річна дружина та двоє малих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Суд виніс вирок чоловікові, який влаштував смертельну бійку в центрі Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути