Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2012 10:26

Стросс-Кану "шиють" нову справу зі зґвалтуванням, тепер вже груповим

Стросс-Кану "шиють" нову справу зі зґвалтуванням, тепер вже груповим
Стросс-Кан зізнався, що справді любить урізноманітнити своє статеве життя груповими оргіями. Фото: 1tv.ru

Колишньому голові Міжнародного валютного фонду Домініку Стросс-Кану може загрожувати нова кримінальна справа через звинувачення в зґвалтуванні, але вже на батьківщині. Прокуратура міста Лілля відкрила попереднє розслідування його можливої причетності до групового зґвалтування співробітниці ескорт-служби.

Раніше у французьких ЗМІ з'явилася інформація, що Стросс-Кану можуть висунути звинувачення в співучасті в груповому зґвалтуванні повії з Бельгії в одному з готелів у Вашингтоні в грудні 2010 року, а також у сутенерстві.

Як писала газета Le Figaro, судові слідчі з міста Лілля, які ведуть розслідування справи про проституцію в місцевому готелі Carlton, одним з обвинувачених в якому проходить екс-голова МВФ, ще 28 березня 2012 передали в прокуратуру документи, які ґрунтуються на свідченнях співробітниці ескорт-служби з Бельгії Анн-Марі С. і її "колеги по цеху" Орелі Д.

За даними журналістів, обидві жінки 16 грудня 2010 року перебували в якомусь готелі W. у Вашингтоні з Домініком Стросс-Каном, комісаром поліції Жаном-Крістофом Лагардом, підприємцем Фабрісом Пашковським, а також колишнім директором філії компанії BTP Eiffage Давидом Роке.

Під час слідчих дій Анн-Марі заявила, що Стросс-Кан у грубій формі намагався примусити її до сексуальних відносин. За словами дівчини, вона просила Стросс-Кана зупинитися, проте він її не слухав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стросс-Кан зустрівся з журналісткою, яку він нібито теж згвалтував

Однак її колега Орелі, яка також була в кімнаті, у своїх свідченнях повідомляла, що не чула, щоб Анн-Марі відмовлялася від близького "спілкування" з екс-головою МВФ.

У свою чергу адвокати Стросс-Кана поставилися до показань дівчат скептично, зазначивши, що зроблені ними заяви суперечать одна одній.

Варто зазначити, що раніше Домінік Стросс-Кан зізнався, що справді любить урізноманітнити своє статеве життя груповими оргіями, зокрема за участю молодих дівчат. Правда, 62-річний екс-глава МВФ наполягає на тому, що був лише "простим свінґером" і нібито уявлення не мав, що його партнеркам платять за плотські втіхи.

Нагадаємо, в травні 2011 року Домінік Стросс-Кан опинився в центрі іншого скандалу - в Нью-Йорку, через що був змушений піти у відставку з посади глави МВФ і відмовитися від політичних амбіцій у Франції.

Зараз ви читаєте новину «Стросс-Кану "шиють" нову справу зі зґвалтуванням, тепер вже груповим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути