вівторок, 27 березня 2007 09:45

Сьогодні до антикризовиків приєднаються ще 14 БЮТівців

Сьогодні до антикризовиків приєднаються ще 14 БЮТівців

"Экономические известия", посилаючись на своє джерело, повідомляють, що сьогодні парламентську фракцію БЮТ залишать ще 14 народних депутатів. Вони увійдуть до коаліції національної єдності (КНЄ). Джерело уточнило, що заяву про перехід депутатів в КНЄ буде оприлюднено через тиждень — на найближчому пленарному засіданні Ради.

Народний депутат від БЮТ Святослав Олійник підтвердив реальність інформації джерела і кількість нових перебіжчиків, але не став називати прізвища: "Наскільки мені відомо, не всі з потенційних перебіжчиків ухвалили остаточне рішення про вихід з фракції".

Олійник вважає, що серед 14 депутатів немає представників великого капіталу.

Володимир Заплатинський, лідер депутатського об`єднання "Незалежна Україна", сказав, що кількість і імена перебіжчиків з "НУ" і БЮТ найближчим часом назвуть з трибуни: "Ми не приховуємо, що наше завдання — довести коаліцію до конституційної більшості, і працюємо над цим".

У регламентному комітеті Ради також ведеться робота над змінами в регламенті. За інформацією видання, однією зі змін стане надання права позафракційним депутатам створювати фракції.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні до антикризовиків приєднаються ще 14 БЮТівців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути