середа, 25 липня 2012 12:09

Скандальний сержант Фартушний з Миколаєва був помічений в п'яному дебоші

Скандальний сержант Фартушний з Миколаєва був помічений в п'яному дебоші
Сержант розбив мопед, матюкався та кидася на людей. Фото: censor.net.ua

Сержант міліції Олександр Фартушний, який в ніч з 14 на 15 липня жорстоко побив студента на вул.Радянській в Миколаєві, на наступний день, 15 липня, близько 13.00 в Корабельному районі трощив чужий мопед, провокував бійку і бив перехожих.

Про це виданню podrobnosti.mk.ua повідомила свідок усіх цих подій Ірина (ім'я змінене).

"Ми 15-го числа з чоловіком прямували в магазин, який знаходиться на вулиці Прибузькій на зупинці "Хрест" в районі Широкої Балки. Нвпроти магазину ми побачили, як цей товариш міліціонер (Фартушний - прим. автора), він буквально трощить мопед. Поруч стоїть очманілий господар цього мопеда, набагато менше цього міліціонера. Цей Фартушний просто громив його... ногами бив скло, фари ...", - каже жінка.

За її словами, вони з чоловіком не стали втручатися, зайшли в магазин, де спостерігали за подіями продавці. Вони були в шоковому стані.

"Після цього він входить у магазин вже кульгав і починає кричати. Почав на відстані приставати до мене. Тут мій чоловік почав його заспокоювати, після чого він почав стрибати на нього ... І понеслося ... Він почав хвалитися, що він КМС по боксу, що він міліціонер. Трохи пізніше почав показувати своє посвідчення, але не став відкривати ... Загалом, він став провокувати чоловіка на бійку, але чоловік на провокацію не повівся ... Потім ми вийшли з магазину", - каже Ірина.

За її словами, Фартушний кричав і нецензурно висловлювався, розмахував руками, провокуючи бійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївський міліціонер жорстоко побив двох студентів, які прийшли на допомогу дівчині

Попри те, що сам Фартушний стверджує, що не вживає спиртне, 15 липня він пив прямо в магазині при свідках.

"У магазині він випив ще спиртного ... мабуть, до цього ще пив, тому що у нього були неадекватні, божевільні очі", - каже Ірина.

Також, за її словами, Фартушний три рази вдарив чоловіка в магазині, той упав, після цього сержант міліції знову почав чіплятися до чоловіка Ірини.

"Чоловік зрештою викликав міліцію ... Як тільки він (Фартушний) зрозумів, що зараз приїде міліція, він швидко зайшов в магазин, мабуть, щоб випити ще, і зібрався йти. Щоб не було помилкового виклику, чоловік його почав зупиняти. Він не зупинявся, а знову почав провокувати бійку і намагався піти", - каже Ірина.

Коли її чоловік йшов за Фартушним по вул.Прібугській, то почав знімати на телефон п'яного сержанта, щоб були хоч якісь докази перед міліцією.

"Мабуть, йому (Фартушного) це не сподобалося, тому він схопив чоловіка за сорочку... і почав смикати. Відірвав хрестик і ланцюжок ... Вони зчепилися, і він почав душити чоловіка. Але мій чоловік колишній міліціонер, він змусив його повернутися", - каже Ірина.

Зрештою, в магазин, де бешкетував Фартушний все ж приїхали його колеги на чолі з якимось майором міліції. Правда, сержант Фартушний навіть при старших колегах продовжував матюкатися і кидатися на цивільних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонер скалічив двох студентів

"Він при ньому (при майора - автор) ображав нас лайкою, він при ньому кидався теж ... Але той сказав: "Саша, сядь в машину і заспокойся", - розповідає Ірина.

За її словами, в міліції залишили заяву її та її чоловіка, а також тих людей, чий мопед розбив Фартушний.

"Ми запитали, чому ви не відвезете його в лікарню, щоб вивести зі сп'яніння і оглянути, а товариш майор відповів, що на Володарського сьогодні вихідний, і такими ситуаціями займаються їх кадри", - розповідає Ірина.

Нагадаємо, що саме у відділі кадрів Корабельного райвідділу міліції Фартушного характеризують виключно позитивно.

Ірина зазначає, що співробітники міліції, які писали пояснення з її слів явно применшували свідчення.

"Чому ви не написали, що він весь час нецензурно виражався? Опер дописав це одним рядком в заяві дуже скромно... ", - каже жінка.

Місцеві в Кульбакіно знають Фартушного, саме вони, а не співробітники міліції, розповіли Ірині про міліціонера, який вже не перший раз бешкетує.

Нагадаємо, що Олександр Фартушний, який в ніч з 14 на 15 липня побив студента Сергія Конєва, заявляє, що не п'є, що на нього напали, і він під час самооборони побив Конєва.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний сержант Фартушний з Миколаєва був помічений в п'яному дебоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути