вівторок, 11 грудня 2018 13:12

Сфотографувала на пам'ять: жінку травмував ведмідь

Сфотографувала на пам'ять: жінку травмував ведмідь
Пацієнтці зробили дві операції. Фото: ТСН

На базі відпочинку у Карпатах бурий ведмідь роздер жінці руку і переламав кістки.

На одній із баз відпочинку на львів'янку Катерину Бридун напав бурий ведмідь. Тварина була в клітці, але змогла лапою дістатися відвідувачки. Звір роздер жінці руку і переламав кістки. У відпочинковому комплексі кажуть, що туристка знехтувала своєю безпекою, вирішивши зблизька сфотографувати ведмедя, розповідає ТСН.

Дівчина з друзями відпочивала на базі у Верховинському районі. Перед від'їздом вирішила сфотографувати ведмедя, який сидів у тісній клітці. Жінку обурило негуманне ставлення до тварини.

Звір напав на жінку, коли та вже збиралася йти. "Це були долі секунди, я, як у тумані, пам'ятаю, він мене просто схопив за борт куртки, почав тягнути за волосся, лапами, мордою", - каже Катерина.

Вирватися з лап ведмедя Катерині допомогла подруга. Поранену жінку привезли до львівської лікарні. Звір здер шмат шкіри з руки і переламав кістки. Пацієнтці зробили 2 операції. Попереду ще як мінімум місяць лікування.

Тварини, що не мають умов для зимового сну, можуть бути нервовими й агресивними, говорить працівниця ведмежого притулку Наталія Галайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особлива місія: жінка об'їхала 17 країн на велосипеді

Катерина розуміє свою помилку, але збирається скаржитися на відпочинковий комплекс до поліції.

На базі відпочинку під Харковом, де ведмідь напав на жінку, не знають, як вона там опинилися. Хоча запевняють, повністю оплачують лікування постраждалої.

Зоокуток на території бази був ще до того, як його придбали нові власники - мовляв, спочатку ним опікувались волонтери, а потім перестали це робити. Звірів намагалися віддати до зоопарків, але не вдавалося.

Зараз ви читаєте новину «Сфотографувала на пам'ять: жінку травмував ведмідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути