вівторок, 20 листопада 2018 07:47

На базі відпочинку під Харковом пояснили, як працівниця потрапила в лапи ведмедя

На базі відпочинку під Харковом пояснили, як працівниця потрапила в лапи ведмедя
Прибиральницю бази відпочинку в Старому Салтові під Харковом пошматував ведмідь. Все сталося, коли жінка працювала на території. Фото - Дивись.Інфо

На базі відпочинку під Харковом, де ведмідь напав на жінку не знають, як вона там опинилися. Хоча запевняють, повністю оплачують лікування постраждалої.

Зоокуток на території бази був ще до того, як його придбали нові власники - мовляв, спочатку ним опікувались волонтери, а потім перестали це робити. Звірів намагалися віддати до зоопарків, але не вдавалося.

"Пробували неодноразово віддати, але наражалися на спротив зоозахисників. Мовляв, який зоопарк, зоопарк – це ще гірше. Потерпіла – це начебто взагалі не та жінка, котра мала б заходити. Там два ведмедя. Найімовірніше, вона хотіла погодувати або почистити. Вона зачинила тільки одні двері, а там двоє хижаків", - каже юрист бази Олег Михайлов, передає ТСН.

Потерпіла від ведмежих пазурів жінка в реанімації, в неї зламане стегно та покусана нога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурий ведмідь напав на глядачів цирку

"Стало відомо при проведенні попереднього розслідування, вона там з власної необережності при прибиранні потрапила у клітку, де була тварина, і таким чином отримала ці тілесні ушкодження. Цей зоокут до 2014 року був начебто на утриманні волонтерами, потім волонтери залишили куточок, і він лишився на території, близькій до бази відпочинку. Свою причетність на базі заперечують ", - пояснив начальник Вовчанського відділу поліції Сергій Човпан.

Три роки тому там само на іншу працівницю напав ягуар. Тоді юрист Олег Михайлов запевняв, що ніколи раніше подібних ситуацій не виникало. Зараз ветеринари за дорученням силовиків обстежать ведмедя, щоб з'ясувати, що викликало агресію. А в поліції обіцяють нарешті з'ясувати, кому ж все-таки належать звірі, щоби разом із власниками вирішити, що робити з ними далі.

Прибиральницю бази відпочинку в Старому Салтові під Харковом пошматував ведмідь. Все сталося, коли жінка працювала на території.

Зараз ви читаєте новину «На базі відпочинку під Харковом пояснили, як працівниця потрапила в лапи ведмедя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути