вівторок, 31 березня 2020 09:46

Серед пасажирів авіарейсу з Катару виявили хворого чоловіка

Серед пасажирів авіарейсу з Катару виявили хворого чоловіка
В одного з пасажирів авіарейсу з Катару, який був на обсервації в готелі "Козацький", погіршився стан здоров'я. Фото: rbc.ua

30 березня ввечері в пасажира авіарейсу з Катара, який перебував на обсервації в готелі "Козацький" у Києві, підвищилася температура тіла. Чоловіка госпіталізували швидкою допомогою в супроводі правоохоронців.

Подробиці повідомили в пресслужбі нацполіції.

Чоловіка 1990 року народження, мешканця Київської області, помістили на обсервацію до готелю "Козацький", що належить Міноборони, вночі 30 березня.

Разом із ним у готелі розмістили інших пасажирів двох авіарейсів Доха - Київ, які прибули до аеропорту "Бориспіль" практично одночасно.

За деякий час у чоловіка погіршилося самопочуття, підвищилася температура тіла. До нього викликали медичну бригаду. Лікарі ухвалили рішення про госпіталізацію пасажира, у нього підозрюють коронавірусну інфекцію Сovid-19. Машину екстреної медичної допомоги до лікарні супроводжували правоохоронці.

Зараз чоловік перебуває в медичному закладі, медики очікують на результати тесту на коронавірус. Якщо діагноз підтвердиться, лікарям доведеться обстежити всіх, з ким контактував пацієнт. Зокрема - усіх без виключення пасажирів та команду літака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туристи із Катару та Балі влаштували в аеропорті бунт через обсервацію

З огляду на те, що окремі пасажири самовільно залишили місце обсервації та поїхали з готелю в невідомому напрямку на таксі, завдання може бути ускладненим.

У поліції повідомляють, що правоохоронці продовжують охороняти місця, де перебувають на обсервації люди, які прибули з-за кордону, а також проходять лікування пацієнти з коронавірусною інфекцією.

Українців, які не встигли повернутися на батьківщину до 28 березня, після повернення направлятимуть на обов'язкову двотижневу обсервацію. Про це особисто повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Серед пасажирів авіарейсу з Катару виявили хворого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути