вівторок, 06 квітня 2021 17:53

Рецидивіст встромив ножа в серце 16-річному хлопцеві

Рецидивіст встромив ножа в серце 16-річному хлопцеві
На Миколаївщині 30-річний рецидивіст встромив у серце ножа 16-річному хлопцеві. Він помер на місці. Фото: npu.gov.ua

У Вознесенську на Миколаївщині невідомий встромив у серце ножа 16-річному хлопцеві. Він помер на місці. Трагедія сталася біля одного з магазинів у місті ввечері 4 квітня.

Підозрюваного встановили. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Його затримали вдома в знайомого, де він переховувався. Поліцейські з'ясували, що зловмисник лише 2 тижні тому вийшов із в'язниці. Покарання відбував за умисне вбивство. Під час відбування ще й був засуджений за нанесення в колонії тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Майже 13 років чоловік провів за ґратами, повідомив начальник обласної поліції Сергій Шайхет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гуртожитку зарізали 19-річного студента і поранили його 17-річну дівчину

"Біля магазину, перебуваючи в стані сп'яніння, він чіплявся до відвідувачів. Та під час конфлікту завдав удар ножем у груди неповнолітньому хлопцю, свідками чого стали місцеві жителі", - розповів Шайхет.

Розслідування триває. Найближчим часом підозрюваному обиратиметься запобіжний захід. За скоєне чоловікові загрожує до довічного позбавлення волі.

У Павлограді на Дніпропетровщині зарізали 16-річного хлопця. Злочин стався на вул. Заводській. До поліцейських, які приїхали на інший виклик, підбіг неповнолітній. Повідомив, що товариша підрізали. Також хлопець вказав на причетного до злочину чоловіка. Правоохоронці зреагували миттєво та затримали 42-річного містянина.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст встромив ножа в серце 16-річному хлопцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути