середа, 07 грудня 2022 09:10

Ракетний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені

Ракетний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені
Ворог не припиняє тероризувати Харківську область. Під артилерійськими обстрілами окупантів знову опинилися Чугуївський, Харківський та Куп'янський райони. Фото: https://t.me/synegubov

Під обстрілами окупантів залишається Куп'янська громада. Про це у своєму Telegram повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"У місті Куп'янськ внаслідок артилерійських ударів частково зруйновано будівлю ліцею, вибиті вікна. Постраждалих немає. Під час наступного артобстрілу отримала осколкові поранення місцева жителька 67-років, госпіталізалована до лікарні. Пошкоджені дах, вікна житлових будинків, господарчі споруди. Після 17 години у Дворічанській громаді горів будинок. Без постраждалих", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти смертельно обстріляли Харківщину – перші подробиці від Синєгубова

Також Синєгубов повідомив, що російські ракети комплексу С-300 влучили в будинок культури та поблизу школи у с.Борівське, що в Шевченківській громаді. Без постраждалих.

"За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанській громаді внаслідок обстрілу росіян, на жаль, загинула жінка 43 років. Поранення отримав 50-річний чоловік, госпіталізований у важкому стані", - додав голова ОДА.

Російські окупанти продовжують завдавати ударів по населених пунктах Куп'янщини в Харківській області. 5 та 6 грудня цілилили ракетами типу С-300 по цивільній інфраструктурі Куп'янська. Під артилерійськими обстрілами російських терористів знову опинилися Чугуївський та Харківський райони.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний обстріл Харківщини: є загиблі та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути