середа, 14 березня 2012 09:27

П'яна мешканка Кривого Рогу забила насмерть однорічну дитину

П'яна мешканка Кривого Рогу забила насмерть однорічну дитину

До Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції 11 березня звернувся 49-річний мiсцевий мешканець, який повідомив, що цього дня до нього зателефонувала непрацююча 25-річна донька та розповіла про смерть її дитини. Під час виїзду на мiсце працівниками міліції було виявлено труп дiвчинки 2011 року народження з гематомою на обличчi. На питання про те, що сталося, матір дитини сказала, що дитина самостійно отримала травми, випавши з колиски на пiдлогу. Згiдно акту СМЕ, смерть дівчинки настала внаслiдок закритої черепно-мозкової травми.

Проведеними заходами працiвниками карного розшуку 12 березня вiд зловмисниці була отримана явка з повинною. Жінка розповіла, що 10 березня о 18.00 за місцем мешкання мiж нею та батьком дитини пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв виникла сварка, в ходi якої останнiй вдарив спiвмешканку та пiшов з квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті знайшли спалений труп дитини

В цей час у колисцi в гостиннiй кiмнатi заплакала дитина, яку горе-матір, що перебувала у розпачі, взяла на руки, але не втримала і впустила на пiдлогу. Від удару дитина почала плакати ще сильніше. Заспокоюючи доньку, жінка дала їй декілька ляпасів по обличчю та кинула на диван. Падаючи, дитина вдарилась головою об батарею опалення та впала на пiдлогу. Мати не заспокоїлася і на цьому: пiднявши доньку, вона з усією силою вдарила її головою об стiну. Зрозумiвши, що дитина не подає ознак життя, жінка накрила її простирадлом та до ранку сиділа, не знаючи, що робити.

Наразі вина зловмисниці пiдтверджується її особистим зiзнанням та проведеним вiдтворенням обставин скоєння злочину. Слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Зараз ви читаєте новину «П'яна мешканка Кривого Рогу забила насмерть однорічну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути