понеділок, 12 березня 2012 14:59

У Львові п'яний батько зарізав 8-річну доньку

У Львові п'яний батько зарізав 8-річну доньку

10 березня по обіді у квартирі на вулиці Дністерській у Львові 32- річний Микола Рибак наніс кухонним ножем 10 поранень свої доньці Вікторії. Мати дівчинки в той час була на роботі. Тіло дитини побачила бабуся, яка поверталася із супермаркету. Її син у закривавленому одязі вибіг з помешкання. Жінка викликала швидку, але дитина була вже мертва. Через годину після вбивства Миколу Рибака затримали правоохоронці біля супермаркету на вулиці Зеленій. Чоловік був у стані важкого алкогольного сп'яніння.

"Затриманий був дуже п'яний, але у вбивстві зізнався — каже Людмила Добровольська із прес-служби обласної міліції, - він уже був судимий за шахрайство, відсидів два роки. Ніде не працював, часто був у запоях. Міліціонерам сказав, що сам не розуміє, чому вбив власну дочку. Зараз триває слідство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині в парку знайшли задушену восьмикласницю

Родина жила на вулиці Дністерській у багатоповерхівці. Вікторія навчалася у другому класі львівської школи №73. Сусіди кажуть, що Микола Рибак постійно пив і хуліганив.

"Він був завжди виродком. Зранку на точці горілкою заллється і хуліганить, - каже Олег Вікторович, сусід родини, - До дітей на майданчику чіплявся - гроші випрошував, по сусідам ходив. Ще біля Чорнобильської лікарні гроші з машин збирав за стоянку, коли ніхто не бачив. Його жінка Галя крутиться, важко працює, а той їй тільки синяки ставить і гроші пропиває. Таким довічне треба давати".

Вікторію Рибак поховали 12 березня. На похорони прийшов увесь клас дівчинки, вчителі та сусіди.

Зараз ви читаєте новину «У Львові п'яний батько зарізав 8-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути