пʼятниця, 27 січня 2012 10:27

Мешканка Чернівців утопила немовля у ванній, тіло потім закопала у парку

Мешканка Чернівців утопила немовля у ванній, тіло потім закопала у парку

До Шевченківського райвідділу міліції надійшла інформація, що у Чернівцях відбулось вбивство новонародженої дитини.

За словами чоловіка, який розповів про це, сестра його співмешканки ще торік у квітні народила дитину, але вагітність була не бажаною і вона кілька разів намагалась її перервати. Проте лише остання спроба вдалась жінці – вона вдома народила недоношену дитину, пише vidido.ua.

Правоохоронці допитали жінку і, врешті, вона в усьому зізналась. Сказала, що поклала тіло дитини у пакет і закопала у парку Шиллера поблизу університету. Зрештою, правоохоронці знайшли рештки дитини саме там, де вказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині раптово померла породілля

Частково цю інформацію підтвердили у прес-службі УМВС України в Чернівецькій області, проте зауважили, що доказів убивства дитини наразі немає.

"Жінка зізналась, що вона народила дитину і нібито вбила її. Проте є підозра, що жінка не при своєму розумі. За її словами, вона народжувала у ванній, де і втопила немовля. Потім закопала дитину у парку, де її і знайшли правоохоронці. Експертиза показала, що встановити причини смерті дитини неможливо. І зараз вирішують питання про порушення стосовно неї кримінальної справи, але тривають попередні слідчі дії і зараз зарано про щось говорити конкретно", – розповіли у ЦЗГ УМВС України в області.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Чернівців утопила немовля у ванній, тіло потім закопала у парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути