субота, 03 березня 2012 11:33

18-річна мати викинула дитинку на смітник

18-річна мати викинула дитинку на смітник

29 лютого до чергової частини Прилуцького міськвідділу міліції зателефонував житель Прилук і повідомив, що біля власного будинку по вулиці Ярмарковій у контейнері для сміття він виявив поліетиленовий пакет з трупом немовляти.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Чернігівській області.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу та керівництво. У вказаному контейнері дійсно знаходився поліетиленовий пакет з трупом немовляти жіночої статі, який одразу ж був переданий на експертизу.

В ході медичного дослідження у дитини були виявлені наступні тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток склепіння черепа та забій головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумська студентка кинула новонароджену дитину на розтерзання собакам

Оперативниками карного розшуку Прилуцького міського відділу провели подворові обходи, проаналізували інформацію про потенційних породілль, поспілкувалися з медпрацівниками. Того ж дня міліціонери встановили маму загиблої дівчинки - це 18-річна учениця одного з навчальних закладів міста. Дівчина розповіла правоохоронцям, що вона народила дитину вдома самостійно. З її слів в процесі пологів немовля впало та отримало тілесні ушкодження, від яких потім померло. Після цього дівчина загорнула тіло дівчинки у пакет і викинула на смітник.

На сьогодні за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 117 Кримінального кодексу України - "умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини", що передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «18-річна мати викинула дитинку на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути