пʼятниця, 17 травня 2013 16:47

Прокуратура помітила, як "Харківський облавтодор" по тихому прибрав 20 мільйонів

Прокуратура помітила, як "Харківський облавтодор" по тихому прибрав 20 мільйонів
Фото: www.autocentre.ua

Прокуратура Харківської області перевірила діяльність "Харківського облавтодору" та Служби автомобільних доріг в Харківській області. Перевірка стосувалася правомірності використання бюджетних коштів на ремонт та утримання автошляхів. Як повідомив заступник прокурора області Сергій Міронов, встановлено систематичні грубі порушення.
Зокрема, під час ремонту об'їзної дороги навколо Харкова, посадові особи облавтодору завищили вартість виконаних робіт. У зв'язку з чим Службі автодоріг в області було завдано понад 600 тис. грн. збитків.

Окрім того, посадовці автодору внесли до акту виконаних робіт завідомо неправдиві дані щодо товщини нижнього шару покриття на дорогах "Київ – Харків – Довжанський" та "Харків - Щербаківка". Збитки склали понад 12,5 млн. грн.

Ще в одному випадку службові особи однієї з районних філій облавтодору не підтвердили документами первинного обліку виконані роботи на суму понад 7 млн. грн.

За виявленими під час перевірки порушеннями розпочато 4 кримінальні провадження. Наразі їх розслідування триває.

Окрім того, прокуратура області внесла до Головного управління Державної казначейської служби України подання про усунення порушень, повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура помітила, як "Харківський облавтодор" по тихому прибрав 20 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути