субота, 02 червня 2012 04:28

Порноактор убив студента і розіслав частини його тіла канадським політикам

Порноактор убив студента і розіслав частини його тіла канадським політикам
Лука Рокко Магнотта. Фото: www.luka-magnotta.com

Порнографічного актора з Канади підозрюють в тому, що він в Монреалі розчленував людину і поштою відправив частини його тіла політичним партіям.

Джерело Reuters в поліції повідомило, він зараз може перебувати у Франції.

29-річний уродженець Торонто Лука Рокко Магнотта, який проживав в Монреалі, розмістив в Інтернеті чимало відеороликів, які характеризують його як можливого вбивцю кошенят і бісексуальну порнозірку. Канадська влада зараз намагається визначити, чи це він знявся у відеоролику з обезголовлюванням, який був розміщений на сайті для любителів кривавих сцен.

Під час обшуку в квартирі Магнотти в Монреалі був виявлений забруднений кров'ю матрац і калюжі крові на підлозі і в холодильнику. Поліція повідомляє, що двірник на алеї позаду будинку Магнотти знайшов чемодан, в якому лежав людський торс без голови і кінцівок. Влада вважає, що нога цього трупа була відправлена ??поштою в штаб-квартиру правлячої Консервативної партії в Оттаву, а рука знайшлася в посилці на пошті - її адресатом була Ліберальна партія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадським консерваторам прислали відрізану ступню

Газета La Presse пише, що жертвою маньяка виявився китайський студент Цзюнь Лінь, який прибув в Монреаль в липні минулого року. Згідно із заявою про його розшук, його ніхто не бачив з 24 травня. Поліція вважає, що Магнотта убив студента 25 травня у своїй квартирі на другому поверсі, однак про злочин стало відомо лише через чотири дні.

Зараз ви читаєте новину «Порноактор убив студента і розіслав частини його тіла канадським політикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути