вівторок, 20 березня 2012 15:55

Російська порнозірка зіграла Аллу Пугачову

Російська порнозірка зіграла Аллу Пугачову

Скандальна зірка телепроекту "Дом-2" і фільмів для дорослих Єлена Бєркова взяла участь у зйомках фільму про Аллу Пугачову.

Примітно, що продюсерами картини є представники Німеччини. У новому художньому фільмі про примадонну російської естради Єлена Бєркова грає головну роль. За сюжетом російська зірка зображує Пугачову на зорі її музичної кар'єри.

"У фільмі я граю молоду Аллу Борисівну. В рудий мені перефарбовуватися не довелося, але якщо б знадобилося, то з легкістю змінила б колір волосся!" - повідомила Єлена Бєркова.

Відзначається, що сама Пугачова картину схвалила. А от її нинішній чоловік пародист і шоумен Максим Галкін явно не в захваті від новини.

"Я не буду про це говорити", - коротко кинув Галкін.

Однак червоніти Максиму за дружину не доведеться, тому що німецькі продюсери не планують випускати картину в російський прокат.

Між тим зовсім нещодавно справи Єлени Бєркової йшли не так добре, як зараз. Влітку минулого року порнозірку засудили до трьох років умовно за зберігання наркотиків. При винесенні вироку суд врахував щиросерде зізнання Бєркової, що вона раніше не була судима, активно співпрацювала зі слідством, а також має на утриманні дворічну дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова відмовилася стати хрещеною дочки Кіркорова

Нагадаємо, скандальну знаменитість затримали в лютому в нічному клубі. Поліцейські спостерігали за Берковою кілька тижнів і навіть не підозрювали, хто вона така. Щоб взяти Єлену на місці злочину, співробітники Федеральної служби з контролю за обігом наркотиків (ФСКН) виїхали в підмосковну Балашиху.

"Так, наші співробітники її затримували, так як були підозри, що вона знаходиться в стані наркотичного сп'яніння", - повідомила тоді журналістам начальник відділу інформації і громадських зв'язків УФСКН по Москві Марія Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Російська порнозірка зіграла Аллу Пугачову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути