Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2012 09:38

Філіп Кіркоров вибрав хресних для своєї дочки

Філіп Кіркоров вибрав хресних для своєї дочки

Філіп Кіркоров нарешті знайшов тих близьких людей, які стануть хресними батьками його дочки Алли-Вікторії.

Нагадаємо, популярний виконавець Філіп Кіркоров привіз свою тримісячну донечку Аллу-Вікторію до Росії, чим буквально переполохав світських хронікерів. Артист перестав приховувати маля і показав її по одному з центральних каналів. На початок квітня призначені хрестини дівчинки, проте сам Філіп зізнавався, що ніяк не може визначитися з хрещеними батьками.

Зрозуміло, в якості хресної мами Кіркоров бачив виключно Аллу Борисівну Пугачову, але примадонна відмовилася, пославшись на те, що у неї і так вже три хрещеника. З хресним батьком справи були ще гірші. Філіп, за чутками, ніяк не міг вирішити, хто буде панькатися з його донькою, якщо з ним, не дай Бог, щось трапиться. Свої послуги запропонував "золотий голос Росії" Микола Басков, і навіть розглядалася кандидатура Андрія Данилка.

Вже зараз стало відомо, що поп-король твердо вибрав хресних батьків для Алли-Вікторії. Хрещеною матір'ю дівчинки стане не Лоліта і не українська діва Ані Лорак, а якась близька подруга Філіпа, яка не має ніякого відношення до шоу-бізнесу. А ось хрещеним батьком обраний телеведучий Андрій Малахов. Цю новину повідомив сам тележурналіст у своїй програмі. Малахов помітно розгубився від такої пропозиції, але не роздумував ані секунди. Більш того, він розповів, що вже навіть купав свою майбутню хрещеницю разом з Філіпом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта насварила Кіркорова за дочку

Сам Кіркоров в розмові з телеведучим підкреслив, що вдячний йому, що той простягнув йому руку допомоги в торішньому конфлікті з помічником режисера Мариною Яблоковою. Мовляв, кращої кандидатури на роль хрещеного батька дитини йому не знайти.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров вибрав хресних для своєї дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути