пʼятниця, 02 березня 2012 10:03

Лоліта насварила Кіркорова за дочку

Лоліта насварила Кіркорова за дочку

Відома співачка Лоліта виявила бажання поняньчити дочку Філіпа Кіркорова Аллу-Вікторію і насварила поп-короля за його поспішність.

Популярна виконавиця, відома не тільки своєю творчістю, але також епатажем і молодим чоловіком, Лоліта, незважаючи на міцну дружбу з Філіпом Кіркоровим, досить негативно поставилася до того, що артист так скоро привіз дитину до Росії.

"Зараз міжсезоння, дитинці навіщо всі ці чхання і кашель сторонніх людей? Свого улюбленого сусіда (в Болгарії артисти купили квартири по сусідству) і друга Філіпа я вилаяла за те, що він так рано привіз дитину з Америки. Треба було все-таки через рік дитинку привезти до Росії, тоді б і імунітет у неї був міцніше і океанське повітря пішло б їй на користь", - заявила співачка.

Невідомо, що відповів подрузі поп-король, однак друзі явно не посварилися. Більш того, Філіп Кіркоров запропонував Лоліті коли завгодно приїжджати в гості і глянути на Аллу-Вікторію.

"Філіп мені запропонував побачити дитину в будь-який зручний час, коли я попросила його поняньчити малу. Але поки я дівчинку не бачила, бо зараз перебуваю на гастролях. І мені здається, до хрещення не дуже правильно показувати дитину. Це моє тверде переконання. Свою дитину я нікому не показувала до хрещення", - зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова відмовилася стати хрещеною дочки Кіркорова

Нагадаємо, хрестини доньки поп-короля повинні відбутися на початку квітня. Взагалі-то, Філіп Кіркоров хотів, щоб хресною його чарівної дочки Алли-Вікторії стала примадонна російської естради Алла Пугачова. Однак та категорично відмовилася від цієї важливої місії, пославшись на те, що у неї і так вже три хрещеника. А ось з хресним батьком справи йдуть ще гірше. Філіп поки не вирішив, хто ж звалить на себе таку важливу місію. Тенор Микола Басков заявив про бажання хрестити дитину, однак Кіркоров не сказав ані "так", ані "ні".

Зараз ви читаєте новину «Лоліта насварила Кіркорова за дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути