Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 11:10

Жириновський в ефірі назвав Пугачову продажною повією

Жириновський в ефірі назвав Пугачову продажною повією

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський влаштував скандал під час передвиборних дебатів з Аллою Пугачовою на зйомках передачі "Поєдинок" Володимира Соловйова.

Жириновський звинуватив Пугачову і всіх артистів в цілому в продажності, а вона у відповідь назвала його "ганьбою нашої країни".

"Я думала, що ви кружевнік, політик, хитра людина, а ви просто клоун і псих", - заявила Пугачова.

"Я такий, який я є. В цьому моя привабливість", - парирував Жириновський.

"Ви, артисти, як останні повії лягайте під будь-якого керівника за гроші!" - заявив політик, як видно маючи на увазі той факт, що Алла Пугачова виступає довіреною особою Михайла Прохорова на президентських виборах.

Коли Пугачова спробувала перебити Жириновського, а ведучий програми попередив її, що зараз "по закону" час його виступу, лідер ЛДПР заявив: "Вона не розуміє цього, вона законів не читає. У неї закон один - міняти чоловіків кожні п'ять хвилин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію охопили "путінги": "Где Путин - там победа", "Все будет путем"

Згодом Жириновський звинуватив у продажності весь телеканал "Росія-1", на якому вийшла в ефір передача.

"Якщо вашому каналу Прохоров заплатив, щоб у цій передачі він отримав більше голосів ... Він давно все проплатив. І в Кремлі, і народу".

"Жириновський проти Прохорова. До обов'язковому перегляду. Зіткнення Жириновського і Пугачової стане класикою", - охарактеризував передачу в своєму твіттері Соловйов.

Глава передвиборного штабу Прохорова Антон Красовський в Facebook зауважив, що "ніколи не бачив, щоб так хамили Аллі Борисівні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За підтримку Путіна давали два вихідні

Передвиборні дебати на російському ТБ проходять з середини лютого. Остання перед виборами трансляція дебатів вийде 2 березня. Вибори президента Росії пройдуть 4 березня. У них, крім Жириновського і Прохорова, візьмуть участь Геннадій Зюганов, Сергій Миронов і Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський в ефірі назвав Пугачову продажною повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути