понеділок, 16 січня 2012 14:53

Жириновський вигадав, що Україну можна поділити на федеральні округи Росії

Жириновський вигадав, що Україну можна поділити на федеральні округи Росії

Кандидат в президенти Російської Федерації, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський виступає за вибудовування відносин з Україною і Білоруссю суто на ринкових принципах.

Про це Жириновський сказав сьогодні на прес-конференції в Москві, представляючи свою передвиборчу програму, пише Главком.

"Ми по-доброму ставимося до сусідів на Заході, особливо до України та Білорусі, оскільки вони найближче... Ми - за розвиток відносин з Україною і Білоруссю, але тільки все - за світовими цінами", - сказав Жириновський.

"Щоб Україна не говорила, що вона годує нас, щоб Білорусь не говорила, що її картопля або молоко краще. Все - торгуємо за світовими цінами", - додав він.

При цьому лідер ЛДПР в черговий раз заявив, що у Рівненській області, в місті Костопіль, знаходиться "його" фабрика.

Також Жириновський заявив, що цього року Росія подарує Україні 4 млрд дол - як знижки на газ. "Ми проти", - підкреслив кандидат у президенти.

Відповідаючи на питання, що він думає з приводу можливості створення федеративної держави Росії, України та Білорусі, Жириновський сказав: "Ми противники нових федерацій, нових конфедерацій. Якщо об'єднаються, тільки в рамках однієї держави - "Росія" не подобається, давайте вигадаємо іншу назву", - сказав Жириновський.

На його думку, якщо РФ, Україна і Білорусь об'єднаються в федерацію чи конфедерацію, то через якийсь час в такій державі знову буде розкол і сепаратизм.

"З'явиться новий Кучма, Кравчук чи ще хтось", - сказав лідер ЛДПР.

Він вважає, що Україна і Білорусь можуть увійти до складу Росії тільки в якості федеральних округів. "У нас 8 федеральних округів, будь ласка - 9-й - мінський федеральний округ, 10-й - київський, 11-й - одеський, 12-й - харківський...." - сказав Жириновський.

За його словами, в такій країні повинні використовуватися усі мови, але одна повинна бути об'єднавчою.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський вигадав, що Україну можна поділити на федеральні округи Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути