вівторок, 09 жовтня 2012 08:46

Понад 30 дітей на Харківщині злягли з невідомим отруєнням

Понад 30 дітей на Харківщині злягли з невідомим отруєнням

Понад тридцять дітей потрапили до лікарні на Харківщині. Переважно всі вони – учні молодших класів Богодухівської гімназії № 1. Остаточного діагнозу батькам поки що не називають, проте, шкільну їдальню санітарні лікарі про всяк випадок уже закрили.

Ученицю п'ятого класу Світлану Гайдук до інфекційного відділення богодухівської лікарні привезли на швидкій. Нині дівчинці вже збили температуру і вона посміхається. Проте зовсім нещодавно родині було не до жартів: "Спочатку симптомів особливих не було. Просто піднялась температура до 39,7. Потім почалася блювота", - розповідає матір захворілої школярки, повідомляє ТСН.

Переважно усі тридцятеро дітей, що захворіли, нині у інфекційній лікарні. Сюди вони потрапили в один день. У палати до дітей не пускають. Розмовляти дозволяють лише через віконце.

"Вони йдуть на поправку, все буде добре. Зараз у цьому відділенні 18 дітей", - розповіла Тетяна Напрієнко, лікар інфекційного відділення.

У школі, де навчалися діти, відучора не працює їдальня. Санітарні лікарі вилучили з кухні геть усі продукти, навіть овочі і крупи. І зараз перевіряють, чи не принесли інфекцію до школи – кухарі.

Через масове захворювання школярів, медики зібралися сьогодні на екстрену нараду. Обговорювали інцидент за зачиненими дверима. Перші результати досліджень, а відтак - й попередню причину масового захворювання дітей, обіцяють назвати вже сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Понад 30 дітей на Харківщині злягли з невідомим отруєнням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути