пʼятниця, 28 вересня 2012 17:44

На Вінниччині 5-річна дівчинка померла, скуштувавши винограду

На Вінниччині 5-річна дівчинка померла, скуштувавши винограду

У селі Андрушівка на Вінниччині, троє дітей отруїлися невідомою речовиною. Брати 13-річний Віталій та 17-річний Руслан Петренки знаходяться у стані середньої тяжкості в реанімаційному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. Їхню молодшу сестричку — 5-річну Віту - врятувати не вдалося. Причина отруєння поки що не з'ясована.

"Напередодні діти вживали звичну для себе їжу, а також пили сік із пакета та їли виноград. Діти розказували, що виноград принесла сусідка, а він, можливо, ріс біля поля яке обробляли перед посівом озимої якимось хімікатами. Те саме, окрім соку, вживали і батьки, проте вони почуваються добре. Що стало причиною отруєння — сік чи виноград — сказати важко, це буде встановлювати судово-медична експертиза. Наразі головне — що стан дітей покращився", - розповідає заступник головного лікаря дитячої обласної лікарні Оксана Муравська.

У селі про сімю Петренків відгукуються тільки позитивно. Обоє батьків працюють у СТОВ "Зоря": мама - бухгалтер, батько — робочий.

"Дуже порядні, працьовиті люди, дітки дуже хороші, завжди доглянуті. Віточка — найменша — ходила в дитячий садочок, а завтра, будуть хоронити. Віталік ходить у школу, а Руслан вчиться в Вінниці на автослюсаря", - розповідають місцеві.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 5-річна дівчинка померла, скуштувавши винограду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути