неділя, 05 травня 2019 12:20

Поліція затримала 20-річного хакера

Поліція затримала 20-річного хакера
Чоловік викрадав особисту інформацію. Фото: поліція

Кіберполіція викрила 20-річного жителя Хмельницького.

"Працівники Подільського управління Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими міста Хмельницький, за процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури викрили 20-річного молодика в незаконному втручанні в роботу комп'ютерів", - йдеться в повідомленні поліції.

Він викрадав інформацію, що зберігалася на комп'ютері жертви. Продавав її на спеціалізованих хакерських форумах. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри.

"Серед викраденої інформації працівники кіберполіції виявили логіни і паролі до акаунтів соціальних мереж, електронних поштових скриньок, бірж криптовалют, профілів інтернет-банкінгу, а також іншу конфіденційну інформацію. Надалі отримані дані зловмисник продавав на тематичних хакерських форумах", - повідомляють у Департаменті кіберполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрожувало всім користувачам: в Android знайшли небезпечну ваду

За місцем проживання юнака поліцейські провели обшук і вилучили комп'ютерну техніку, яку він використовував для здійснення правопорушень. Її направлено на експертизу.

Хакери зламали кілька закритих сайтів із особистою інформацією тисяч агентів Федерального бюро розслідувань США зламали хакери.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала 20-річного хакера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути