субота, 09 квітня 2016 22:07

Поліція розкрила "викрадення" дівчинки у Вишгороді

Поліція розкрила "викрадення" дівчинки у Вишгороді
Фото: facebook.com

Інформація від жительки Вишгорода про викрадення дитини не підтвердилася. Про це повідомляється на офіційній сторінці Вишгородського відділу поліції у Facebook.

"Під час додаткового допиту неповнолітніх було встановлено розбіжності у свідченнях щодо обставин події. Виявилося, що один із хлопців взагалі перебував вдома і дізнався про цей випадок від свого товариша. А мати іншого, який і став джерелом поширення інформації, написала письмове пояснення в якому просила не розглядати повідомлення сина, оскільки дитина маючи яскраву фантазію часто видає уявне за реальність. Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності батьків неповнолітньої особи за поширення нею неправдивої інформації" - йдеться в дописі.

У Києві і області було запроваджено оперативний план "Перехоплення". В ході перевірки було вилучено і опрацьовано відеозаписи, на яких чітко проглядаються моменти приїзду та від'їзду автомобіля марки "Nissan". Інформація про викрадення не знайшла підтвердження і на відеоматеріалах.

На даний час до Вишгородського відділу поліції офіційних заяв про зникнення дітей не надходило.

Нагадаємо, 9 квітня 2016 року на лінію "102" надійшла інформація від жительки Вишгорода про викрадення дитини. Заявниця повідомила, що до неї на вулиці звернулися неповнолітні хлопці,які розповіли, що стали свідками викраденя дівчинки віку 8-9 років.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розкрила "викрадення" дівчинки у Вишгороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути