четвер, 28 січня 2021 16:13

Побиття українця в Парижі: рідні відреагували на скандальні заяви французької преси

Побиття українця в Парижі: рідні відреагували на скандальні заяви французької преси
Українця 15-річного Юрія жорстоко побили в Парижі. Його мати, Наталя Крученик, повідомляє, що стан хлопця покращився. Фото: instagram.com/maman_de_yuriy

Українець 15-річний Юрій, якого побили в Парижі, переніс 2-гу операцію. Він уже говорить і рухається. З реанімації хлопця перевели у звичайну палату.

Про те, що нібито був пов'язаний із паризьким угрупованням і міг брати участь у молодіжних розбірках, родичі вперше чують. Про це розповіла тітка потерпілого Ірен. Жодних офіційних заяв про зв'язок підлітка з цими угрупованнями поліція не робила.

"Ми читали, звичайно, але я вперше про таке чую. І не коментуватиму", - каже жінка, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття українця в Парижі: затримали 9 підозрюваних

Також місцеві ЗМІ писали, що мама хлопчика Наталя Фаргат-Крученик нібито причетна до незаконної роботи й торгівлі людьми.

"У сестри там у Франції давно своя фірма. У них різні напрями роботи. Вони займаються сервісом для туристів. Там і квитки купують, і екскурсії замовляють. А ці жінки займалися прибиранням кімнат. Просто вона їх звільнила не так, як вони хотіли, вони не змогли стати на біржу. Виходить, свої ж українки й звинувачують сестру. Це неприємно. Справою займається адвокат. Думаю, найближчим часом всі ці неправдиві факти будуть оскаржені", – каже Ірен.

Історія матері не має до побиття її сина ніякого стосунку, але чомусь саме зараз французька преса написала про це.

Юрія побили 15 січня неподалік Ейфелевої вежі, коли він із друзями саме повертався з коледжу. На них накинулася група невідомих. З металевими палицями й битами вони атакували студентів. Пізніше французькі ЗМІ написали, що Юрій раніше вже потрапляв у поле зору поліції за дрібне хуліганство. Причиною інциденту міг стати конфлікт між 2 ворожими бандами підлітків. До однієї з яких може входити Юрій. А мати фігурує в розслідуванні про торгівлю людьми 11 жінок з України поскаржилися, що вона незаконно найняла їх на роботу прибиральницями в компанію V.I.P. ServicesConcierges - консьєрж-сервіс, який переважно обслуговує Airbnb. Паризька прокуратура вже розпочала попереднє розслідування за скаргами про "приховану" та "нелегальну" працю та торгівлю людьми.

Зараз ви читаєте новину «Побиття українця в Парижі: рідні відреагували на скандальні заяви французької преси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути