середа, 27 червня 2012 22:50

Після вироку Запорожцю односельчани побилися з міліціонерами
10

Після того, як у Броварах винесли вирок Віталію Запорожцю, там розпочались сутички з міліцією, сім осіб затримали. Про це у своєму Twitter написав народний депутат Андрій Шевченко, передає УНН.

"У Броварах армагеддон. Після вироку Запорожцю - сутички з міліцією. 7 затриманих: 2 - в лікарні, 5 - у райвідділі. Райвідділ забарикадувався", - написав Шевченко.

Нагадаємо, мешканця Київщини Віталія Запорожця, який застрелив міліціонера, визнали винним у навмисному убивстві й засудили до 14 років в'язниці.

35-річному жителю села Семиполки Броварського району загрожувало довічне ув'язнення. Прокурори наполягали, що він убив співробітника правоохоронних органів під час виконання ним службових обов'язків.

Однак сам Запорожець наполягав, що оборонявся від міліціонера, який тероризував його та багатьох інших селян. Односельчани стали на захист обвинуваченого. Йому дали 14 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Після вироку Запорожцю односельчани побилися з міліціонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути