Ексклюзиви
вівторок, 04 червня 2013 12:13

Після удару блискавки у шию вінничанин не просто вижив, а й самостійно доїхав додому

Після удару блискавки у шию вінничанин не просто вижив, а й самостійно доїхав додому
Опік Віктора Маліцького вилікували сметаною. Фото: news.bigmir.net

Сьогодні виписують з Барської райлікарні, що на Вінниччині, 24-річного Віктора Маліцького. 31 травня він отримав удар блискавкою в шию.

"Я стояв після зміни на зупинці у райцентрі. Працюю на Барському машинобудівному заводі. Мав їхати додому в село Адамівка. На зупинці багато чоловіків було. Почалась злива, всі сховались під накриття, а я під дерево став. Не було ні грому, ні блискавки. А це як шарахне! В мене в очах потемніло і ноги потерпли. Впав. До мене підбігли колеги, підняли, спитали, чи живий. Ноги поступово відходили, тільки у вухах гуло. Коли підійшов автобус, почував себе нормально, тому поїхав додому", - розповів Маліцький.

Коли Віктор приїхав додому, мати помітила у нього на шиї опік.

"Було почервоніння з правого боку, від вуха до плеча. Наче невдало засмаг. Тільки незвичне, візерунок схожий на ялинку. Мама помастила той опік сметаною. То він через день зійшов", - запевнив він.

1 червня хлопцеві порадили їхати у лікарню, перевірити серце та обстежитись. Мовляв, удар блискавки — не жарт, треба перевіритись.

"На другий день в мене у вухах трохи дзвеніло. Зробили мені аналізи, кардіограму. Але все добре. То сьогодні мають виписати. Лікарі кажуть, що мені дуже пощастило. Бо від прямого попадання блискавки люди найчастіше гинуть", - зазначив Віктор Маліцький.

Зараз ви читаєте новину «Після удару блискавки у шию вінничанин не просто вижив, а й самостійно доїхав додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути