Ексклюзиви
середа, 29 травня 2013 11:03

На Рівненщині розбився мотоцикліст: він на ходу розмовляв з дружиною по телефону

На Рівненщині розбився мотоцикліст: він на ходу розмовляв з дружиною по телефону
Фото: www.find-photo.ru

У вівторок 28 травня в селі Малий Мидськ Костопільського району Рівненщини поховали Віталія Козакова. 28-річний чоловік загинув у неділю ввечері на дорозі між селами Гута і Рудня. Він саме говорив по телефону зі своєю дружиною, а потім зв'язок різко обірвався. Після цього рідні кілька годин про нього нічого не чули.

"Що там сталося – Бог його знає! Спершу всі думали, що його блискавка ударила, бо гроза була сильна. Але на тілі слідів від струму не виявили. Експерти його оглянули і сказали, що він смертельно травмувався при падінні. Мабуть, під час грози сам випадково перекинувся з мотоцикла – не справився з керуванням, влетів кудись у яму і розбився. Дорога там  поганенька, - розповідають селяни. – Може бути, що їхав він до тещі чи вже вертався звідти – бо жінчина рідня якраз живе у Гуті. Сам Віталік з дружиною мешкали в Малому Мидську". 

Мертвого Віталія знайшли тільки в понеділок вранці. Місцевий житель їхав на роботу підводою і побачив людину, яка нерухомо лежала на землі. Неподалік валявся мотоцикл "Мінськ". Селянин оглянув тіло і одразу викликав дільничного.

"Дружині Віталія стало зле, ще коли він зник. Так розхвилювалася, що довелося викликати їй "швидку допомогу". Вона вагітна на 7-ому місяці, - розповідає сільська голова Малого Мидська Олександра Крупеня. – Вони одружилися пару років тому, дуже чекали цю першу дитину. Досі він їздив на заробітки, але весь останній рік був вдома, щоб підтримати жінку. Жили з домашнього господарства, працювали зранку і до вечора. Віталія люди любили, бо був товариським і врівноваженим. На похорон пів-села прийшло".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині розбився мотоцикліст: він на ходу розмовляв з дружиною по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути