неділя, 26 травня 2013 03:37

У Запоріжжі автівка знесла зупинку, є постраждалі

У Запоріжжі автівка знесла зупинку, є постраждалі
Фото: topnews.zp.ua

У Запоріжжі автомобіль "Джиллі" зніс зупинку громадського транспорту, де перебували двоє підлітків - 16-річна дівчина і 15-річний юнак. Постраждалі з важкими травмами госпіталізовані, також важкі травми отримала родина, яка перебувала в автомобілі - мати, батько і їх 2-річна дитина.

Як повідомили агентству в прес-службі УДАІ в Запорізькій області, дорожньо-транспортна пригода сталася в суботу в Комунарівському районі Запоріжжя.

"На перехресті вул. Парамонова автомобіль "Джиллі" допустив дотичне зіткнення із "Запорожцем ". Далі водій не впорався з керуванням: в'їхав на зупинку транспорту" Технікум ", де знаходилися підлітки - 16-річна дівчина і 15-річний юнак, а потім врізався в електроопору" - розповів офіцер прес-служби УДАІ в Запорізькій області Максим Вертепний.

Також у прес-службі зазначили, що "на даний момент усі п'ятеро постраждалих госпіталізовані. Відомо про критичний стан 2-річного хлопчика - він отримав складний забій головного мозку і перебуває в комі".

Також відомо, що важко постраждали і батьки дитини: у чоловіка перелом правого стегна, у жінки - черепно-мозкова травма та забій головного мозку.

За даними прес-служби, за попередньою версією ДАІ, водій "Джиллі" відволікся від керування. "Остаточна картина події буде ясна по закінченню слідства".

Як повідомили свідки події, з місця ДТП також був госпіталізований свідок аварії - пішохід, у якого "внаслідок побаченого почався епілептичний напад".

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі автівка знесла зупинку, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути