Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 13:39

У Кіровограді "Волга" повисла на стовпі. В ДТП загинула пасажирка
5

Фото: Фото: ДАІ

26 травня о 15.45 на вул.Московській у Кіровограді сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. "Волга" із кіровоградськими номерами на великій швидкості виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася зі стовпом. 33-річна пасажирка загинула на місці. Інша 26-річна і 40-річний водій з тяжкими травмами доставлені в обласну лікарню.

"Скоріше всього аварія сталася через "лисі" колеса і мокрий асфальт. За словами очевидців, швидкість машини була понад 100 км. Машина злетіла уверх, як літак. Її розвернуло і боком вдарило об стовп. Удар був такої сили, що машина "обняла" електроопору і зависла в такому положенні на 1,5 м над землею. Без еменесників витягти постраждалих було не можливо. Спочатку зняли машину, а потім уже різали кузов, щоб витягти людей. Загинула пасажирка, яка сиділа поруч з водієм. Інша сиділа на задньому сидінні, вона найменш травмована. Її витягували через заднє скло. Дівчина отримала струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, забійну рану вік лівого ока та забій лівого колінного суглобу. У водія  пошкоджений хребет і забій нирок", - розповів начальник сектору профілактичної роботи у ДАІ Кіровоградської області 43-річний Сергій Кузьменко.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді "Волга" повисла на стовпі. В ДТП загинула пасажирка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути