Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 12:59

Міліціонер на джипі протаранив рейсовий автобус: троє загинуло

27 травня прокуратурою Хмельницької області за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 КК України(порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Автор: Фото: ДАІ
 

Досудовим слідством встановлено: ДТП сталося 24 травня о 18.30 на 32 кілометрі автодороги Р-32 "Біла Церква – Кременець" поблизу села Водички Білогірського району на Хмельниччині. Позашляховиком Kia Sportage керував начальник сектору карного розшуку Білогірського РВ УМВС в Хмельницькій області капітан міліції 31-річний Олег Чижик.

"Водій автомобіля КІА виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом, в якому знаходилось 7 пасажирів. У наслідок ДТП на місці загинули двоє пасажирів позашляховика: жителька смт. Ямпіль 27-річна Оксана Цимбрик та жителька села Тихомель 29-річна Юлія Побережна. Водій іномарки також загинув на місці", - повідомили у прес-службі.

Автор: Фото: ДАІ
 

У дорожньо-транспортній пригоді постраждав водій рейсового автобусу 51-річний Олег Можневський. Чоловіка з відкритим переломом лівої ноги доправили до лікарні.
Ніхто з пасажирів автобуса, що рухався за маршрутом "Ямпіль-Хмельницький" не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер на джипі протаранив рейсовий автобус: троє загинуло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути