четвер, 23 травня 2013 14:38

На Рівненщині "Опель" врізався в електроопору: двоє людей загинули

У четвер, 23 травня, вночі на міжнародній автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Верба Дубенського району Рівненської області автомобіль "Опель Вектра" на швидкості врізався в придорожнє огородження та електроопору. Водій та 29-річний пасажир загинули на місці ДТП.

"Пригода з летальними наслідками сталася опівночі на об'їзній ділянці міжнародної автотраси Київ-Чоп, поблизу села Верба. За попередніми даними, водій автомобіля "Опель Вектра" не вибрав безпечної швидкості руху й допустив наїзд на придорожнє огородження та електроопору. Потім легковик з'їхав у кювет", - розповідає Олег Ющук, командир роти дорожньо-патрульної служби обласного відділу ДАІ.

За кермом легковика був 27-річний водій. Він їхав зі сторони Рівного в напрямку до Львова.  Водій та 29-річний пасажир загинули на місці пригоди. Автомобіль розтрощився вщент.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 9 травня, на дорозі поблизу села Остки Рокитнівського району Рівненської області автомобіль "ВАЗ 2107" на швидкості злетів у кювет і кілька разів перевернувся. 29-річна водій загинула на місці ДТП. А перед тим, на автодорозі Прикладники-Зарічне-Дубровиця в Рівненській області автомобіль "Daewoo-Lanos" на швидкості врізався в мікроавтобус "Mercedes-Benz". Тоді одна людина загинула, трьох постраждалих госпіталізували в Дубровицьку районну лікарню.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "Опель" врізався в електроопору: двоє людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути