субота, 01 червня 2013 11:35

Блискавки і торнадо в Оклахомі нагадували картину кінця світу
14

Фото: Фото: Reuters

В результаті декількох торнадо, що пройшли по території штату Оклахома в п'ятницю, загинули п'ять людей, передає місцевий телеканал News 9.

Інформація про потерпілих уточнюється, хоча медики вже повідомляють про декілька десятків надійшли до лікарні. Поліція і очевидці розповідають про перевернутих автомобілях на різних шосе в околицях Оклахома-сіті.

У числі загиблих - матір з дитиною, яких знайшли в автомобілі в окрузі Кенейдіан, ще двоє в автомобілі в місті Юніон-сіті, а також людина з Ель-Ріно, міста, в районі якого формувалися атмосферні вихори.

Щонайменше 55 тисяч споживачів залишилися без світла. Аеропорт імені Вілла Роджерса в Оклахома-сіті закрито, там поліпшення погоди очікують близько 1200 осіб. Перекриті кілька шосе.

Нагадаємо, останній потужний торнадо пройшов по Оклахомі 20 травня. В результаті стихійного лиха загинули не менше 24 осіб, в тому числі десять дітей, поранення різного ступеня тяжкості отримали близько 350 осіб, а до 13 тисяч будинків були зруйновані або частково пошкоджені. Збиток від того торнадо може скласти близько двох мільярдів доларів, підрахували місцеві влади.

Зараз ви читаєте новину «Блискавки і торнадо в Оклахомі нагадували картину кінця світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути