четвер, 11 листопада 2021 14:32

Підпалили автомобіль нардепа від "Слуги народу"
4

У ніч на 11 листопада в місті Дубно Рівненської області невідомі підпалили приватний автомобіль.

Про це повідомила пресслужба поліції регіону.

"Про загоряння Skoda Karoq до поліції о 02:00 повідомив 46-річний житель Дубна, який користується автівкою. Автомобіль належить 40-річному рівнянину", - ідеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

За даними правоохоронців, транспортний засіб був припаркований на території приватного господарства. Невідомий уночі проник у двір і кинув під іномарку запальну суміш.

"Жителю Дубна вдалося самотужки загасити полум'я. Унаслідок загоряння автівка має незначні пошкодження. З місця події криміналісти вилучили пластикову місткість із залишками паливно-мастильних матеріалів", - додали в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підпалили Lexus працівника Офісу генпрокурора

Автомобіль належить нардепу 154-го округу від "Слуги народу" Олександру Аліксійчуку. Машиною того дня користувався його помічник, депутат Дубенської міської ради Артур Биця, пише Суспільне.

"Автомобіль був на подвір'ї помічника. Він іноді користується ним за моїми завданнями на окрузі. Вочевидь, хтось знав чи бачив, що авто там. Ми висловили підозри правоохоронцям. Я думаю, що це підпалення стосується тих питань, над якими ми працюємо", - сказав Аліксійчук.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування і встановлюють особи зловмисників.

У серпні 2020-го нардеп Гео Лерос повідомив про підпал його автомобілія.

1 вересня того ж року фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила його з лав. Цьому передував виступ Лероса із трибуни парламенту. Нардеп звинуватив президента Володимира Зеленського у змові з олігархами.

13 вересня Державне бюро розслідувань заявило про можливу причетність особи, схожої на Лероса, до підпалу його автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Підпалили автомобіль нардепа від "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути