Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2021 16:43

Підлітки відлупцювали чоловіка, бо попросив не слухати російський реп

Підлітки відлупцювали чоловіка, бо попросив не слухати російський реп
Чоловік зробив зауваження підліткам, котрі йшли вулицею із переносними музичними колонками, із яких лунав російський реп. Він сказав хлопцям, що тут не Росія, щоб слухати подібну музику. Натомість ті почали дражнити чоловіка та переслідувати його Фото: 5.ua

У Луцьку підлітки побили чоловіка, який попросив їх вимкнути російський реп.

Інцидент стався 25 березня. на просп. Волі. Чоловік зробив зауваження підліткам, які йшли вулицею з переносними музичними колонками, із яких лунав російський реп. Він сказав хлопцям, що тут не Росія, щоб слухати подібну музику. Натомість ті почали дражнити чоловіка та переслідувати його.

"Зухвалі підлітки почали говорити, що я не маю права їм забороняти. Я ще раз наголосив, що нічого їм не забороняю. Як собі знають - так хай і живуть. Тоді я просто пішов далі, і буквально на перших же кроках мене наздогнав сильний удар у потилицю", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надто голосно веселилася" - подробиці вбивства жінки, яку виловили з каналу

Чоловік відбився від нападників та за допомогою перехожих затримав їх. Також на місце події викликали поліцію. Там вже відкрили кримінальне провадження.

У Маріуполі на Донеччині 3 подруги 15, 21 та 24 років жорстоко побили 43-річну жінку. А для того, щоб відвести від себе підозру, витягли потерпілу з будинку і залишили її роздягнуту на узбіччі.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки відлупцювали чоловіка, бо попросив не слухати російський реп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути