Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2021 18:51

3 подруги побили четверту й покинули її роздягнуту на узбіччі

3 подруги побили четверту й покинули її роздягнуту на узбіччі
На Донеччині 3 подруги жорстоко побили жінку. А щоб відвести від себе підозру - залишили її роздягнуту на узбіччі. Фото: npu.gov.ua

У Маріуполі на Донеччині 3 подруги 15, 21 та 24 років жорстоко побили 43-річну жінку. А для того, щоб відвести від себе підозру, витягли потерпілу з будинку і залишили її роздягнуту на узбіччі.

Після повідомили медиків про виявлення безхатьки на дорозі, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Усі троє дотримувалися однієї історії: непритомну жінку знайшли на вулиці дорогою до магазину. Розповідь була спланована та майже не викликала сумнівів, якби не досвід оперативників, які одразу запідозрили неправдивість у словах "свідків", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надто голосно веселилася" - подробиці вбивства жінки, яку виловили з каналу

Поліцейські встановили, що потерпіла напередодні перебувала в гостях у 21-річної знайомої, яка разом із 15-річною родичкою та 24-річною подругою ледве не позбавили її життя.

"Під час застілля між ними виник словесний конфлікт, який переріс у побиття опонентки. Фігурантки завдали жінці множинні тяжкі травми, через що тепер за її життя борються лікарі", - розповіли поліцейські.

Усіх трьох затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження. Зловмисницям може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У Бахмуті на Донеччині біля одного з магазинів знайшли труп невідомого. Загиблим виявився 37-річний місцевий житель. Судові експерти виявили на його тілі численні тілесні ушкодження. З'ясувалося, його забили до смерті двоє чоловіків, з якими щойно познайомився. Їм 20 і 27 років.

Зараз ви читаєте новину «3 подруги побили четверту й покинули її роздягнуту на узбіччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути