пʼятниця, 30 вересня 2011 16:57

Під Феодосією білоруса на гумовому човні винесло у відкрите море

Під Феодосією білоруса на гумовому човні винесло у відкрите море

Під Феодосією врятовано 42-річного жителя Мінська, громадянина Республіки Білорусь, якого ввечері в четвер віднесло у відкрите море на гумовому човні.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Головного управління МНС України в Криму, у четвер о 19:55 в Феодосійське міське управління МНС надійшло повідомлення про те, що в районі бухти Лисяча на надувному човні відносить у відкрите море чоловіка. На його пошуки з рятувальної станції селища Коктебель був спрямований прогулянковий катер "Персей", а з рятувальної станції Судака прогулянковий катер "Кришталевий" з оперативною групою Судакського міськуправління міліції. Крім того, оперативні групи феодосійської і судакської міліції були направлені для пошуку уздовж берегової лінії бухт Лисяча і Сонячна Долина.

В 22:31 командою катера "Персей" громадянин Білорусі був знайдений і піднятий на борт, після чого доставлений в Коктебель. Після огляду лікарем, з діагнозом "переохолодження 1-го ступеня" він був доставлений "швидкою допомогою" в терапевтичне відділення Феодосійської міської лікарні № 1.

Зараз ви читаєте новину «Під Феодосією білоруса на гумовому човні винесло у відкрите море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути