Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2020 19:33

Патрульний врятував самогубцю, вхопивши її вже в польоті

Патрульний врятував самогубцю, вхопивши її вже в польоті
У Києві патрульні поліцейські врятували від смерті жінку, яка намагалась стрибнути із балкону 15 поверху. Фото: t.me/kyivpatrol

У Києві патрульні поліцейські врятували від смерті жінку, яка намагалась стрибнути із балкону 15 поверху.

Про вчинок колег написав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький і показав оперативне відео інциденту.

Він уточнює, що патрульні Павло Боярчук і Олександр Головіцкій прибули на виклик, що жінка має намір зіскочити. Її вони застали вже за перилами балкону на 15 поверсі, тож патрульний кинувся сходами до неї.

"Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки і зробила крок. Секунда. Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука - він встиг схопити її за руку і втримати", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік кидався з ножем на рідних і повісився в них на очах

На допомогу патрульному прийшли мешканці будинку: двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі і підпирали їй ноги. Для безпеки патрульний пристебнув жінку наручниками до поручнів.

"У цей момент на допомогу прибув інший екіпаж патрульних - Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів і мешканців будинку жінку витягли на балкон", - каже Олексій Білошицький.

Жінку госпіталізували.

У Херсоні на березі річки в лісосмузі поліцейські знайшли жінку в зашморгу на дереві. Дільничні кинулись рятувати жінку та спільними зусиллями витягнули самогубцю із зашморгу. Тоді заспокоїли 3-річну дівчинку. З'ясувалося, жінці 20 років, вона була в стані наркотичного сп'яніння. За її словами, причиною такого рішення стали негаразди в сім'ї та небажання виховувати дитину.

Зараз ви читаєте новину «Патрульний врятував самогубцю, вхопивши її вже в польоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути