понеділок, 24 вересня 2018 08:18

Охоронець піцерії вбив відвідувача

Охоронець піцерії вбив відвідувача
Одесита Сергія Штрахе побив охоронець піцерії, коли відпочивав там із дружиною Світланою та донькою. Чоловік помер, не прийшовши до тями. Фото - 048.ua

В Одесі 28-річний охоронець піцерії на вул. Черняхівського побив відвідувача Сергія Штрахе. Він помер після 4 днів коми.

Відомо, що чоловік був у закладі разом із дружиною Світланою та донькою. Конфлікт виник, коли Штрахе попросили підняти стаканчик та папірець, які валялися біля їхнього столика.

"Відвідувач грубо відповів. Тоді охоронець вдарив його, він упав і вдарився головою об камінець. Зміг піднятися, від медичної допомоги відмовився. Вже вдома впав у кому. "Швидка" забрала його в лікарню. Він помер, не прийшовши до тями", - розповіла Марина Панкова, передає 048.ua.

Сергія Штрахе поховали 23 вересня. Охоронець агентства "Зевс", який вдарив його, був на похороні та намагався поговорити з сім'єю, мовляв, не хотів, щоб так все закінчилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з вівцею напав на охоронця супермаркету

Однак, фірма "Зевс" на свій захист заявляє, що загиблий чоловік був п'яний і поводився досить агресивно.

"Я знаю іншу історію. Чоловік викинув папір на підлогу і був напідпитку. Йому зробили зауваження, у відповідь він послав охоронця з фірми" Зевс ". Коли вони вийшли на вулицю – охоронець ударив його", - стверджує Олексій Шестаков із охоронного агентства.

Загибель Сергія Штрахе розслідує поліція. Яке покарання чекає охоронця поки не повідомляється.

У вечері 14 вересня біля власного будинку напали на суддю Святошинського районного суду Києва Сергія Дячука. За словами судді, він помітив, що біля автостоянки розклали багаття. Коли вийшов на вулицю, то побачив, що це охоронець парковки палив сміття. Суддя зробив чоловікові зауваження, а той схопив металеву палицю та почав бити по руках і голові.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець піцерії вбив відвідувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути