понеділок, 15 серпня 2016 16:55

"Обличчя дочки не впізнав - воно було повністю розбите" - батько загиблої дівчини

  Катерина Литкіна
Катерина Литкіна

11 серпня у місті Нововолинськ на териконах знайшли 16-річну Катерину Литкіну. Тіло виявив її батько, 39-річний Сергій Литкін.

Про це він розповів журналістам Gazeta.ua.

"Донечка зникла 1 серпня. Казала, що їй треба зустрітися з колишнім хлопцем Максимом. Мала передати йому якісь диски. Бабуся розказувала, що навіть не вдягла окулярів і лінз, хоча мала поганий зір. Ми чекали до 3 серпня. Думали, Катя повернеться. Раніше вона вже ходила ночувати до друзів. Але зажди брала мобільний телефон. Цього разу ми не змогли додзвонитися до неї 2 дні. Тоді й звернулися у поліцію", - розповів Сергій.

З серпня бабуся дівчини написала заяву про зникнення онуки.

"Фактично доньку шукав я. Все місто обклеїв оголошеннями, але ніхто так і не подзвонив. Радили шукати в районі 10-ї шахти. Я туди поїхав, але нічого не знайшов. Вирішив, що доньку треба шукати поближче, біля дому. Поїхав до 3-ї шахти. Там зустрів двох хлопчаків. Вони сказали, що десь поблизу чули трупний запах. Після нетривалих пошуків я знайшов доньку. Тіло вже почало розкладатися. Обличчя я не впізнав - воно було повністю розбите", - згадує батько Катерини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці бійки на пляжі, у якій загинув чоловік

За вбивство Катерини Литкіної поліція порушила кримінальне провадження.

"Ми встановили, що смерть дівчини є насильницькою й настала в день її зникнення. З цього приводу відкрито кримінальне провадження за навмисне вбивство. За висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть настала через розтрощення голови", - сказала Наталія Пасічник, заступник начальника Волинської поліції.

За словами друзів Катерини, останньою її живою бачив колишній хлопець Максим. Однак зараз він за кордоном, у Словенії.

Нагадаємо, у селі Іванівка Волноваського району Донеччини загинув 4-річний Артем Московченко. Хлопчик упав у вигрібну яму на сусідському городі.

Зараз ви читаєте новину «"Обличчя дочки не впізнав - воно було повністю розбите" - батько загиблої дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути