середа, 28 квітня 2021 07:26

НП в садку в Запоріжжі: як почувається хлопчик і що буде з вихователькою

НП в садку в Запоріжжі: як почувається хлопчик і що буде з вихователькою
У Запоріжжі з вікна дитячого садка на другому поверсі випав 4-річний хлопчик. Дитина в лікарні. Фото: скріншот із відео

4-річний Тимур Арабаджи із Запоріжжя, який випав з вікна дитсадка, перебуває в лікарні. Малюка доправили з підозрою на переломи таза та хребта. Переломи не підтвердились. Але реабілітація після черепно-мозкової травми щонайменше триватиме пів року.

Хлопчик випав на очах у дорослих, що прийшли забирати своїх дітей із дитсадка. Батьки Тимура з журналістами не спілкуються, особу виховательки в дитсадку не розкривають. На територію закладу - не пускають. Директор спілкується через паркан, мовляв, жодних подробиць до завершення розслідування, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першокласник випав із вікна 3 поверху школи

Як кажуть посадовці, частина ліжок у цій групі стоять просто під вікнами без жодних запобіжників. Віконний шпінгалет можна відчинити, не докладаючи зусиль. Дитина спочатку впала на піддашок, а потім пролетіла ще три метри до землі. Вихователька побачила дитину, про яку забула, коли вона вже лежала на землі.

Справу розслідують правоохоронці. Виховательці загрожує до п'яти років ув'язнення. На період проведення розслідування її відсторонено від роботи з дітьми. Директорка поки що залишається на своїй посаді. В усіх дитсадках Запоріжжя мають провести перевірки щодо дотримання правил безпеки.

Увечері 26 квітня з вікна другого поверху дитячого садка по вул. Дудикіна, 20А в Запоріжжі випав 4-річний хлопчик. З'ясувалося, вихователька забула хлопчика в групі, коли з іншими дітьми вийшла на прогулянку. А матері потерпілого спочатку говорили, що він впав зі сходів.

Зараз ви читаєте новину «НП в садку в Запоріжжі: як почувається хлопчик і що буде з вихователькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути