середа, 14 червня 2017 14:51

Дитина, яку батьки закопали в лісі, народилася живою

Дитина, яку батьки закопали в лісі, народилася живою
Новонароджена дівчинка, яку батьки закопали в лісі, народилася живою. Фото - ГУНП у Тернопільській області

У селі Коцюбинчики Чортківського району на Тернопільщині батьки закопали мертве тіло новонародженої дитини разом із сміттям у лісі. Експертиза показала, що дівчинка народилася живою.

"Дитя померло, захлинувшись фекаліями – такими є попередні висновки судмедексперта. Матері обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Жінку відпустили додому, бо там на неї чекають четверо неповнолітніх дітей — два хлопці, і дві дівчини. Найстаршому 9 років, наймолодшому – три", - повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета, передає "20 хвилин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40-річна жінка поховала новонародженого сина в каструлі на горищі

У селі кажуть, що родина перебувала на обліку районної служби у справах дітей.

"Ця родина не є благополучною, раніше обоє батьків зловживали спиртним. Цю проблему розглядав виконком сільради. Тоді ж батьків попередили: не змінять спосіб життя – їх позбавлять батьківських прав.Родина перебувала на обліку районної служби у справах дітей. Вже понад рік батьки чотирьох дітей не пиячили. Завели господарство – курчат з каченятами і почали налаштовувати побут. Ані мама, ані батько ніде не працювали. Ймовірно, жили за дитячі гроші", - розповів голова Коцюбинчицької сільради Андрій Слободян.

10 червня 31-річна жінка народила вдома у туалеті доньку. Стверджує, що не встигла нахилитися, як тіло дитинки разом з плацентою впало в туалетний отвір. Новонароджену дівчинку породілля дістала за деякий час, але донька не подавала ознак життя. Тому горе-матір замотала її в тканину та сховала. Ввечері про пологи розповіла чоловікові. І вони вирішили поховати дитину у лісі. Маленьке тіло вони поклали у пакет разом з іншим сміттям та вивезли у багажнику в сусіднє місто. Закопали доньку в лісі, а пакет та тканину спалили неподалік від місця "могили". Жінці загрожує до 5 років в'зниці.

Зараз ви читаєте новину «Дитина, яку батьки закопали в лісі, народилася живою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути