четвер, 01 червня 2017 18:10

40-річна жінка поховала новонародженого сина в каструлі на горищі

40-річна жінка поховала новонародженого сина в каструлі на горищі
40-річна жінка народила сина та викинула у каструлю на горище. Накрила целюфаном та ковдрами. Так мертва дитина пролежала кілька тижнів. Фото - Тячів NEWS

У селищі Брошнів Рожнятівського району Івано-Франківської області 40-річна жінка поховала в каструлі на горищі будинку новонародженого сина. Дитина там пролежала кілька тижнів.

"На жахливу знахідку натрапила Дарина Нефедорова, колишня квартирантка горе-матері. Того дня Дарина прийшла до будинку, у якому винаймала кімнату, хотіла забрати речі. Почула жахливий сморід з горища. Пішла туди. Зрозуміла, що сморід від старої ковдри. Жінка розгорнула її та побачила, що там накрита ще якимись ганчірками та целофановим пакетом алюмінієва каструля. Під нею побачила мертвого новонародженого хлопчика, який, напевно, пролежав кілька тижнів", - пише expres.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дружківці мати вбила новонароджену доньку

Правоохоронці швидко знайшли власницю будинку.

"Жінка має двох дорослих доньок та онука, працює. Про неї в селищі нічого поганого сказати не можуть. Сусіди та знайомі вражені тим, що сталося. Про її вагітність ніхто не знав. Жінка спочатку нічого не хотіла говорити, а згодом таки розповіла, що дитина народилася мертвою. Але чому вона приховувала вагітність, народила вдома, не поховала сина, а кинула в каструлю - мовчить", - розповідає Мирослава Белдик, керівник сектору ГУ НПУ в Івано-Франківській області.

Відкрили кримінальне провадження. Експерти з'ясовують, народилася дитина мертвою чи живою. Якщо доведуть, що жінка вбила свою дитину, їй загрожує в'язниця.

У селі Кобаки Косівського району Івано-Франківської області на території лісового масиву в яру правоохоронці знайшли тіло 2-місячного немовляти. Дитину задушила, а потім двічі намагалася спалити її 23-річна мати. Жінці загрожує від 15 років за ґратами до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «40-річна жінка поховала новонародженого сина в каструлі на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути